Промет на Београдској берзи 45,7 милиона динара, индекси у паду

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 16:45

Промет на Београдској берзи 45,7 милиона динара, индекси у паду

На Београдској берзи данас је остварен промет од 45,7 милиона динара, а оба индекса су забележила пад, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Белеx15 је ослабио 0,69 одсто, док је Белеxлине пао за 0,43 процената.
Раст вредности акција од два одсто довео је ковинско предузеће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Утва силоси на прво место добитничке листе, а акције овог предузећа су вределе на затварању 4.612 динара.
Друго место на овој листи припало је Гоши ФОМ из Смедеревске Паланке чије су акције на затварању вределе 798 динара.
На губитничкој листи први се нашао Месер Техногас из Београда чије су акције на затварању вределе 15.606 динара, док је на истој листи нишки Филип Морис заузео друго место.
Данас се највише трговало акцијама Нафтне индустрије Србије којима је остварен промет од 14 милиона динара.
Најтргованије су биле и акције Утва силоса и Дунав осигурања из Београда.
Evropski i američki berzanski indeksi u padu, rastu cene nafte, zlata i pšenice

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи 45,7 милиона динара, индекси у паду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.