Абакаров: ЕП у Београду 2024. године ће бити на највишем нивоу

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 16:50

Абакаров: ЕП у Београду 2024. године ће бити на највишем нивоу

Потпредседник Међународне бокс федерације (ИБА) Адук Абакаров изјавио је да је Србија спремна за организацију Европског шампионата у боксу 2024. године. Фото: Боксерски савез Србије Абакаров је присуствовао 60. јубиларном трофеју „Београдски победник – меморијал Бранко Пешић“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у земунској хали Пинки, где је учешће узело 190 боксерки и боксера. Српски боксер Омер Аметовић освојио је трофеј у категорији до 51 кг.
„Србија и Београд из године у годину подижу организациону лествицу свих бокс такмичења. Управо завршени 60. „Београдски победник – меморијал Бранко Пешић“ управо својим годинама потврђује истрајност и квалитет, јер да нема квалитета у свим сегментима једног међународног такмичења, ни би било ни континуитета који у овом случају исписује шесту деценију постојања и који је добио свог 60. шампиона. Гледајући такмичење у хали Пинки, добио сам још једну потврду о томе да је Србија спремна за Европски шампионат који је на програму 2024. године, на само неколико месеци пре почетка Олимпијских игара у Паризу“, истакао је Абакаров
Осврнуо се Абакаров и на 2021. годину када је Београд био смотра најбољих боксера света.
„Показали сте на делу да сте лидер у организацији међународних спортских догађаја, са посебним акцентом на бокс где сте свима указали којим путем треба ићи и да сте амбасадор спорта и фер плеја на целој планети. Ви сте вредан и хабар народ, поносан, народ који ће све учинити да свако ко дође у вашу земљу утисак који понесе у одласку буде позитиван, инспиративан и вечан. Иза српског бокса што је од круцијалне важности стоји ваш председник Вучић, стоје и најјаче спортске организације у држави, Министарство спорта и Олимпијски комитет Србије. Сигуран сам да ће и Европско првенство које нас очекује у београдској Арени 2024. бити на највишем нивоу икада у историји овог такмичења“, закључио је Абакаров.
Odbojkaši Partizana posle pet setova pobedili Zvezdu za polufinale plej-ofa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Абакаров: ЕП у Београду 2024. године ће бити на највишем нивоу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.