Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 09:15

„Ер Србија”: Летови касне због мањка запослених на београдском аеродрому

Неколико данашњих летова Ер Србије који су планирани током поподнева забележили су кашњења од два и више часова, услед мањка запослених београдског аеродрома на пословима утовара пртљага, као и недовољног броја специјалних возила за вучу авиона по аеродромској платформи. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Unsplash/yousefalfuhigi Због насталих одступања од планираног реда летења, могућа су даља фазна кашњења током вечери и додатни утицај на редовност саобраћаја српске националне авио-компаније, саопштила је Ер Србија.
„Надлежне службе Ер Србије предузимају све што је у њиховој моћи да се очува редовност саобраћаја, у складу са планираним редом летења“, истиче се у саопштењу. Како се додаје, за више информација, путници се могу обратити Контакт центру Ер Србије на 0800 111 528 из Србије, на +381 11 311 21 23 из иностранства, посетити airserbia.com или странице Ер Србије на друштвеним мрежама, преноси Танјуг.
Tviter preti da će tužiti kompaniju Meta zbog nove platforme Treds

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Ер Србија”: Летови касне због мањка запослених на београдском аеродрому се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.