Вучић на трилатералном самиту у Бечу, увече у Београду са Рамом

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 07:41

Вучић на трилатералном самиту у Бечу, увече у Београду са Рамом

Председник Србије Александар Вучић учествоваће данас на трилатералном самиту Србије, Аустрије и Мађарске у Бечу, док ће се увече састати са премијером Албаније Едијем Рамом у Београду. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Председник Вучић борави у једнодневној посети Бечу, где ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << учествовати на трилатералном Самиту Србије, Аустрије и Мађарске са савезним канцеларом Републике Аустрије Карлом Нехамером и председником Владе Мађарске Виктором Орбаном.


Председник Вучић је синоћ на Инстаграму написао да ће имати много важних састанака у главном гради Аустрије, а којима ће присуствовати и министар полиције Братислав Гашић, шеф дипломатије Ивица Дачић и његова екселенција амбасадор Небојша Родић.
Вучић ће се увече у 19.30 у Вили „Мир“ састати и са албанским премијером Едијем Рамом, који је јуче боравио у Приштини.
Рама се тамо састао са председницом првремених приштинских институција Вјосом Османи и председником тамошње скупштине Глауком Коњуфцом, али не и са Аљбином Куртијем.
Након састанка Вучића и Раме предвиђено је обраћање двојице државника медијима.
Вучић: Тражићемо хитну седницу Савета безбедности УН

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић на трилатералном самиту у Бечу, увече у Београду са Рамом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.