Дончић плаћа трошкове сахране убијених у масакру у београдској основној школи

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 08:56

Дончић плаћа трошкове сахране убијених у масакру у београдској основној школи

Кошаркаш Даласа и словеначки репрезентативац Лука Дончић платиће сахране убијених у масакру у београдској Основној школи „Владислав Рибникар“, преноси „И-Ес-Пи-Ен“. Фото: Танјуг/AP/Jed Jacobsohn „Због трагедије и изгубљених дечијих, невиних живота моје срце је сломљено! Моје мисли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су са породицама жртава и целом нацијом. Моја фондација, поводом овог тешког и немилог догађаја, пружа подршку свим породицама, ученицима и наставницима основне школе Владислав Рибникар“, саопштио је Дончић.
Осморо деце и радник обезбеђења убијени су у среду ујутро у оружаном нападу једног ученика у Основној школи „Владислав Рибникар“ у центру Београда. Рањено је шесторо ученика и једна наставница, а 13-годишњи нападач је ухапшен.
Navijači Partizana spremaju emotivan oproštaj od nastradalih u školi na Vračaru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дончић плаћа трошкове сахране убијених у масакру у београдској основној школи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.