Лајчак и Дендијас о дијалогу Београда и Приштине и ЕУ перспективи Западног Балкана

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 09:27

Лајчак и Дендијас о дијалогу Београда и Приштине и ЕУ перспективи Западног Балкана

Специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак разговарао је у Атини са министром спољних послова Грчке Никосом Денсијадом о дијалогу Београда и Приштине. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Дендијас је на Твитеру написао да је са Лајчаком у четвртак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << разговарао о напретку дијалога Београда и Приштине и ЕУ перспективи Западног Балкана.
Лајчак је на Твитеру поделио Дендијасову објаву и захвалио му на интересовању Грчке за Западни Балкан и подршци заједничким напорима ЕУ у региону.
Sa prvim znacima proleća povećava se i broj dece sa alergijskim bolestima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лајчак и Дендијас о дијалогу Београда и Приштине и ЕУ перспективи Западног Балкана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.