Успорен саобраћај на обилазници око Београда код петље Орловача – Остружница

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 09:05

Успорен саобраћај на обилазници око Београда код петље Орловача – Остружница

Према информацијама Путева Србије, на обилазници око Београда код петље Орловача – Остружница у смер ка Новом Саду саобраћај се одвија успорено. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Јавност ће бити благовремено обавештена о нормализацији саобраћаја, а Путеви Србије апелују на учеснике >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу.
На ауто-путу Е-75, код петље Пожаревац – Велика Плана, близу места Крњево током првомајских празника од данас у 12 сати до 03. маја у 7 сати саобраћај ће се одвијати у пуном профилу ауто-пута, у оба смера.
Саобраћајна сигнализација за радове на рехабилитацији коловоза биће уклоњена. На ауто-пут Е-763, код петље Таково – Прељина, у тунелу Шарани због радова на рехабилитацији коловозног застора у десној цеви до 30. маја до 17 часова саобраћај се одвија двосмерно у левој цеви тунела Шарани.
Како је наведено у саопштењу, на ауто-путу Е-75, код петље Нова Пазова планирани су радови на санацији коловозног застора до сутра уз наизменично пропуштање возила. На деоници Сомбор – Апатин најављени су радови на рехабилитацији пута од 02. маја до 10. јула од 7 до 16 часова уз наизменично пропуштање возила.
Алтернативни путни правац је пут Сомбор – Лугово – Пригревица – Апатин, наведено је у саопштењу.
Vesić: Konačno ćemo uvesti red sa taskistima na beogradskom aerodromu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Успорен саобраћај на обилазници око Београда код петље Орловача – Остружница се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.