Пословни форум Србија – Азербејџан у петак у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 12:56

Пословни форум Србија – Азербејџан у петак у Београду

Током дводневне посете државно привредне делегације Азербејџана Србији, у петак, 28. априла у Привредној комори Србије (ПКС) биће одржан Пословни форум за привреднике у циљу јачања билатералних економских односа две земље. Фото: Министарство привреде Како је најављено из ПКС, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на форуму ће бити представљен привредни потенцијал Азербејџана, као и теме из трговинско-економске области, затим енергетике, привреде, здравства, пољопривреде, саобраћаја и инфраструктуре, просвете, туризма, телекомуникација, културе и друго.
На форуму се очекује присуство 11 компанија из Азербејџана, а најављени су и Б2Б састанци. Током дводневне посете делегације планирано је више билатералних сусрета као и заседање Седме седнице Међувладине комисије за трговину и економску сарадњу две земље.
Форум је организован у сарадњи са Агенцијом за промоцију извоза и инвестиција Азербејџана АЗПРОМО, као и Амбасадом Републике Азербејџан у Србији.
Dobit EPS u prvom kvartalu 294 miliona evra, najveća u poslednjih pet godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пословни форум Србија – Азербејџан у петак у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.