Привремена измена режима саобраћаја у раскрсници Београдског кеја и Улице Епископа Висариона

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 15:52

Привремена измена режима саобраћаја у раскрсници Београдског кеја и Улице Епископа Висариона

Због извођења радова на санацији хаварије на вреловодној мрежи одређује се привремена измена режима саобраћаја у раскрсници Београдског кеја и Улице Епископа Висариона у Новом Саду. Фото: Градске инфо За време трајања радова на раскопавању поменуте површине затвара се десна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << коловозна трака на Београдском кеју у делу од Улице Марка Миљанова до Улице Епископа Висариона у Новом Саду, а саобраћај се преусмерава у леву коловозну траку у оба смера. Налаже се Јавном градском саобраћајном предузећу „Нови Сад“ да због измене режима саобраћаја привремено укине аутобуско стајалиште у Улици Београдски кеј, које се налази у широј зони радова у раскрсници Београдског кеја и Улице Епископа Висaриона у Новом Саду.
Привремена измена режима саобраћаја важи од 20. априла до 23. априла 2023. године.
Privremeno se ukida autobusko stajalište Beogradski kej/Marka Miljanova zbog radova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Привремена измена режима саобраћаја у раскрсници Београдског кеја и Улице Епископа Висариона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.