Пантер: Дошао сам у Београд да урадим нешто посебно

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2023, 14:13

Пантер: Дошао сам у Београд да урадим нешто посебно

Капитен Партизана Кевин Пантер изјавио је за СДНА да је у Београд дошао да уради нешто посебно са „црно-белима“. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Панатинаикос у 34. колу Евролиге.
„Било је људи који су ме критиковали, неки су говорили да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам прешао у Партизан због новца. Претпостављам да мој избор сада свима има смисла. Није била ствар у новцу. Дошао сам овде да урадим нешто посебно и мислим да смо направили корак у том смеру. Циљ је био да играмо Евролигу, можда нису сви видели моју визију и шта се овде дешавало. Само су видели да сам потписао за Партизан. Лично сам задовољан својим избором. Као што видите, добро нам иде сада и верујем да сада већина мисли да сам паметно одабрао. Желим да наставимо тако“, изјавио је Пантер.
Освнуо се на тренера Жељка Обрадовића и његове квалитете. „Великим га чине његова домишљатост и интелигенција. Пре свега, ипак, он је невероватно људско биће. Мислим да многи људи то не примећују јер их превасходно интересује тај кошаркашки део. Посебан је карактер, то како се понаша сваког дана, невероватан је. Оно што нам је рекао прошле године после испадања у Еврокупу нешто је што нисам чуо у професионалној каријери. Каже нам: ‘Уживајте у животу’. Нема много тренера које интерсује играчев приватни живот, њему не само да је стало, него жели и да уживамо у животу. Живот је већи и важнији од кошарке, а за неке је дилема ‘кошарка или ништа’. Али људи имају породице, животе. Нисам видео мајку скоро годину дана, људи то не знају, млађег брата око три године“, закључио је Пантер.
Majk Braun izabran za trenera godine u NBA ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пантер: Дошао сам у Београд да урадим нешто посебно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.