Кошаркаши Партизана савладали Игокеу у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 07:33

Кошаркаши Партизана савладали Игокеу у Београду

Кошаркаши Партизана победили су екипу Игокее 89:74 (33:25, 17:19, 18:13, 21:17) у утакмици 25. кола АБА лиге. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Најбољи у редовима домаће екипе били су Алекса Аврамовић са 15 поена и три асистенције, док је Ален Смајлагић додао 12 поена и три скока. У екипи Игокее истакао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се Стефан Ђорђевић са 18 поена и 10 скокова.
Почетком меча обе екипе су биле расположене, док је Партизан у одбрани био за нијансу агресивнији. Погађали су Мадар  Смајлагић за своју екипу, чиме се Партизан одвојио на 10 поена предности. У другој четвртини расположеност се није умирила и „црно-бели“ су успевали да одрже резултатску предност. На моменте Игокеа је прилазила на три поена заостатка али је Партизан серијама успевао да поврати изгубљено.
Почетком пругог полувремена госту су заиграли агресивно у одбрани и после три минута поведу са два поена. Партизан је поново серијом од 10:1 вратио предност и наставио да контролише меч. Посебно расположен је био Аврамовић који је нанизао 12 поена за редом.
Током последње деонице „црно-бели“ су наставили да погађају за три поена и да преко транзиције праве све већи резултатски плус. Партизан је тренутно први на табели регионалне лиге са 22 победе и два пораза, док је Игокеа на 11. позицији са 9 победа и 19 пораза.
У наредном колу „црно-бели“ гостују Задру, док Игокеа дочекује екипу Студентског центра.
Trener ŽKK Vojvodina – Aleksandar Jovanović: Uspehom u VABA ligi smo postavili Novi Sad na košarkašku mapu regiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана савладали Игокеу у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.