Војводина у драми срушила ОКК Београд на Спенсу

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Apr.2023, 00:27

Војводина у драми срушила ОКК Београд на Спенсу

Кошаркаши Војводине забележили су четврти узастопни тријумф у Кошаркашкој лиги Србије пошто су у оквиру 29. кола победили екипу ОКК Београда резултатом 87:84. Фото: Градске инфо Новосађани су уписали веома битну победу коло пред крај првенства и оставили су наду да могу да се домогну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прве две позиције које воде у АБА 2 лигу. За то ће им бити потребна победа на гостовању у земуну, као и кикс Спартака или Златибора.
Није добро екипа Исаков-Ковачевића ушла у меч, гости из Београда су лако долазили до отворених позиција и након 5 минута игре водили са 14-4. Воша је у наставку узвратила серијом 13-2 и преокренула резултат у своју корист. Феноменалан је био Душан Беслаћ који је био весник ове серије Војводине са неколико погођених тројки. Прва деоница завршена је резултатом 20:18 за „лале“.
Беслаћ је наставио да доминира и у другој деоници и војводина је на три минута до краја првог поувремена дошла и до двоцифрене предности (39:29). Урош Бањац је својим поготком крунисао лепршаву игру Новосађана у првих 20 минута и донео својој екипи +12 пред одмор 43:31. Фото: Градске инфо Гостујућа екипа, предвођена Вулетом Авдаловићем са клупе, је у наставку ушла у изузетно лош шутерски ритам, у једном моменту је екипа из Београда 1-14 за три поена. Ово је Воша искористила  и оде на +18. Ипак Стефан Миљеновић и Никола Топић нису допустили да Новосађани реше победника ове утакмице још у трећој четвртини и индивидуалним квалитетом задржали су разлику на 15 поена пред улазак у последњи квартал.
У четвртој четвртини, поново је на јаву изашла Вошина бољка, која је прати током већег дела сезоне, период игре када олако продају лопте. То је искористила екипа  ОКК Београда и на нешто више од 5 минута до краја се у потпуности вратила у овај меч 71:70. Уследила је драма у малој сали Спенса, ипак домаћини вођени публиком са трибина, су успели да се консолидују и да у завршници покажу право лице и забележе преко потребан тријумф.
Фото: Градске инфо Најефикаснији у екипи Војводине био је Беслаћ са 32 поена, пратио га је Гаћеша са 13. Код гостију Миљеновић је постигао  22, док је Топић уписао поен мање.
Zvezda posle triler završnice savladala Borac u Čačku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина у драми срушила ОКК Београд на Спенсу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.