На Београдском сајму у априлу чак четири манифестације

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Apr.2023, 12:01

На Београдском сајму у априлу чак четири манифестације

На Београдском сајму у току је сајам наутике, лова и риболова, а према календару објављеном на сајту Сајма, током овог месеца одржаће се још три манифестације и то сајам трчања, сајам грађевинарства и сајам хортикултуре. Фото: WikimediaCommons/Milica Buha У сусрет 36. Београдском маратону, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а по узору на највеће светске маратоне, Београдски маратон ће као саставни део манифестације од 20. до 22. априла, организовати сајам трчања под називом „Running EXPO Belgrade marathon – It’s running time“, где ће учесници маратона преузети своје стартне пакете.
Од 24. до 27. априла следи 47. Међународни сајам грађевинарства који обухвата најразличитије сегменте грађевинске индустрије, од истраживања и пројектовања, преко изградње и одржавања објеката у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, до представљања најсавременијих материјала, грађевинских машина, уређаја и алата.
Посетиоци ће моћи да се упознају и са различитим начинима адаптације, реконструкције и рестаурације, опремања ентеријера, а биће промовисани и стари занати као друга крајност савременим информационим технологијама и модерном управљању пројектима.
Очекује се да на сајму учествују сви еминентни домаћи и страни грађевински произвођачи, дистрибутери и трговци опремом и материјалима, а они за посетиоце сајма редовно припремају посебне попусте и специјалне услове плаћања производа и услуга.
Паралелно са сајмом грађевинарства одржаће се и 28. Међународни сајам хортикултуре, који ће већ традиционално бити обогаћен са две велике тематске изложбе и то изложбом лековитог биља и препарата од меда “Дарови природе” и изложбом баштенских и парковских машина „Motoplantexpo“.
На овом сајму излагачи из земље и иностранства представљају све области хортикултуре, узгајање цвећа и цветног материјала, производњу садница и семенског материјала, воћарство, виноградарство, пчеларство, гајење лековитог биља, узгој и одржавање зелених површина, пејзажну архитектуру.
Пољска зауставља увоз жита из Украјине због револта ратара

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Београдском сајму у априлу чак четири манифестације се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.