Јавна набавка пројекта сектора Д обилазнице око Београда планирана до априла

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 18:09

Јавна набавка пројекта сектора Д обилазнице око Београда планирана до априла

Према плану јавних набавки Министарства за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру за 2024. годину, тендер за израду ланске и техничке документације за пројекат изградње обилазнице око Београда – сектор Д, требало би да буде расписан у првом кварталу ове године, што ће рећи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << до априла. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Процењена вредност посла је 1,2 милијарде динара. Подсетимо, део обилазнице око Београда од Стражевице до Бубањ Потока отворен је за саобраћај крајем јуна прошле године.
Ресорни министар Горан Весић тада је изјавио да је са Саобраћајним институтом ЦИП потисан уговор за пројектовање наставка обилазнице од Бубањ потока до Панчева, у дужини од 31 километра, и најавио да ће до марта бити завршен пројекат и издата грађевинска дозвола.
Весић је тада навео и да ће, када се заврши сектор Ц, дати налог за пројектовање сектора Д, који ће представљати везу Панчева до новог моста код Батајнице, чиме ће Панчево добити јоп једну обилазницу на ауто-пут према Новом Саду.
„Сектор Д, од Панчева, иза Борче, Овче и Крњаче спајаће се изнад моста Пупиновог и градиће се нови мост код Батајнице“, рекао је Весић и додао да ће се од Батајнице до Бубањ потока стизати за 23 минута.
Према његовим речима, сектор Д биће дуг 38 километара.
Ovaj srpski gradić je najprivlačniji za investitore u Evropi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јавна набавка пројекта сектора Д обилазнице око Београда планирана до априла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.