Подршка Лукашенку – плакати у Београду! (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 15:26

Подршка Лукашенку – плакати у Београду! (ФОТО)

Конзервативни покрет „Наши“ излепио је центар Београда плакатима подршке Александру Лукашенку председнику Белорусије. На плакатима се налазе његов лик и натпис „Србија је уз Лукашенка“. Фото: КПН Председник Лукашенко је осведочени пријатељ Србије, чија је подршка била >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од великог значаја током НАТО агресије на СРЈ 1999. године, када је посетио Београд и дао несебичну подршку и охрабрење српском народу.
Конзервативни покрет „Наши“ пред предстојеће парламентарне изборе у Белорусији који су заказани за 25. фебруар 2024. даје пуну подршку  председнику Александру Лукашенку који води независну и друштвено оријентисану политику, и пружа солидарност белоруском народу који трпе страховите притиске са запада само зато што штите свој суверенитет и интегритет и не желе да им запад насилно поставља власт преко политичких структура којима је ментор, а против изборне воље народа Белорусије и основних демократских начела.
Демократију коју сервира запад на својој кожи дан данас осећа српски народ и она не доноси ништа добро осим уништења суверенитета и економског разарања сваке слободне државе и народа попут Срба и Белоруса.
Такође обавештавамо да ће 25. фебруара у 12 часова бити одржана и конференција за штампу „Солидарност са Белорусијом“  у Прес Центру УНС – (Kнез Михаилова бр. 6/III, Београд)
Država u regionalne puteve oko Novog Sada ulaže 7 miliona evra, put ka Bačkom Petrovcu biće širi za pola metra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Подршка Лукашенку – плакати у Београду! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.