Вучић: Колико сам обавештен, ми имамо већину за Београд

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 13:13

Вучић: Колико сам обавештен, ми имамо већину за Београд

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да, колико је он обавештен, листа „Александар Вучић – Београд не сме да стане“ има већину да формира власт у Београду. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић „Оно колико сам ја обавештен, ми имамо већину у овом тренутку. За Београд, ми >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << имамо већину. О томе ће људи да говоре. Не верујем, нисам сигуран да ће да говоре сутра, то зависи од Александра Шапића и како ће се договорити са нашим одборницима и тако даље“, рекао је Вучић, гостујући на ТВ Прва.
Како је навео, рок за формирање је до другог или трећег марта.
Када је реч о наводима народног посланика „Ми – глас из народа“ Бранимира Несторовића да се у Београду „иде поново на изборе да се зна шта је шта и ко је ко“, Вучић је рекао да сматра да је ту у питању партијско-лична калкулација.
„Шта тиме добијате ви, шта тиме добија било ко у овој земљи? Да ли ћемо да имамо још два или три месеца неке кампање и још три месеца после тога неког конституисања? А, шта ћемо ако опет не можемо да конституишемо? Је ли то рационално? Има ли то смисла неког? Нема. Не разумем зашто би неко гласао за њих сада, после оваквих изјава“, истакао је Вучић.
Вучић је рекао да би желео да њима („Ми – глас из народа“) постави питање какве би везе са грађанима имао евентуални бољи резултат на изборима.
„Ваљда желите да урадите нешто за људе у овом граду? Ваљда знате да имамо трку са временом за Експо? Ваљда знате колико је важно да то све постигнемо и направимо? Ваљда је то важније од ваша два или три мандата више? Надам се да не сањате и да не обмањујете јавност да ћете да добијете 50 мандата више. Пошто знате да то није баш реално“, казао је Вучић.
Vučić: Nema sumnje da će pozicija Srbije po pitanju Rusije biti još teža

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Колико сам обавештен, ми имамо већину за Београд се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.