Блинкен: Дијалог под посредством ЕУ једини прави пут за Београд и Приштину

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 20:24

Блинкен: Дијалог под посредством ЕУ једини прави пут за Београд и Приштину

 Дијалог под посредством Европске уније једини је прави пут за Београд и Приштину, изјавио је данас у Тирани амерички државни секретар Ентони Блинкен. Фото: Танјуг/Oliver Contreras/Pool via AP „Када сам почео да радим у Стејт департменту, изазов је био Балкан, Босна и Херцеговина, па Косово. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ми смо заиста људи који имају идеју да се не можемо вратити у прошлост. Из тог разлога, ми пружамо подршку свим напорима да се унапреде међусобни односи и европске интеграције“, рекао је Блинкен током заједничке конференције за медије са албанским премијером Едијем Рамом.
Блинкен је честитао Албанији на, како је рекао, улози те земље у регионалној стабилности и интеграцији, преноси Албанијан пост.
 
Viola fon Kramon: Duboko sam razočarana i zabrinuta zbog akcija kosovskih vlasti

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Блинкен: Дијалог под посредством ЕУ једини прави пут за Београд и Приштину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.