На Београдском сајму у фебруару сајмови текстила, туризма, пчеларских производа

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2024, 12:51

На Београдском сајму у фебруару сајмови текстила, туризма, пчеларских производа

На Београдском сајму ће током фебруара бити одржане четири сајамске манифестације и то сајмови текстила, туризма, пчеларских производа и хотелско-туристичке опреме, објављено је на сајту овог сајма. Фото: НС уживо Према календару Београдског сајма, прво ће се, од 8. до 10. фебруара, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одржати Балкан Теxтиле 2024, пословна манифестација која окупља произвођаче текстила, увознике и трговце.
Осим најбољих тканина, излагачи ће на овом сајму приказати и најбоље машине и опрему из текстилног сектора.
Следи 15. Државни пчеларски сајам, који ће у организацији Савеза пчеларских организација Србије бити одржан 10. и 11. фебруара, када ће посетиоци имају прилику да виде комплексан продајни, изложбени, образовни, промотивни, привредни и туристички садржај.
Посетиоци ће на сајму моћи да по повољнијим условима набаве мед и друге пчелиње производе као и пчеларску опрему и репроматеријале.
Од 22. до 25. фебруара на Београдском сајму ће се паралелно одржати две сајамске манифестације и то 45. Међународни сајам туризма и 19. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме „Хореца – Опрема“. Слоган овогодишњег Сајма туризма биће „Авантура почиње овде!“, земља партнер биће Грчка, а учествоваће и најзначајније туристичке агенције, удружења и организације, хотели, туристички центри, транспортне компаније и међународни тур-оператори.
Посетиоци ће према својим склоностима, из велике понуде моћи да изаберу породична путовања, далеке и егзотичне дестинације, путовања за младе, сити брејк, одмор и опоравак у бањама, спа-викенде на планинама, еко и активни туризам, конгресна дешавања. Сајам хотелско-угоститељске опреме „Хореца – Опрема“, ће под слоганом „Послужите се“ окупити бројне домаће и иностране компаније из најразличитијих области у вези са угоститељским делатностима, као што су производња и продаја хотелског и угоститељског намештаја, опреме за кухиње, ресторане и барове.
Sutra isplata penzija samostalcima, čekovi veći za 14,8 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Београдском сајму у фебруару сајмови текстила, туризма, пчеларских производа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.