Vožnja van kabine

Izvor: Autoportal.rs, 27.Sep.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vožnja van kabine

Da se automobilom može upravljati i kada se nalazite van kabine pokazale su ove dve Ruskinje, koje su jurile za svojim autom nakon neuspešnog paljenja "na gurku".

Ako ste se pitali može li Rusija ponovo da nas iznenadi neverovatnih snimcima sa puteva, odgovor je naravno da. Ovoga puta u glavnoj ulozi su dve devojke koje vrlo vešto upravljaju automobilom i to dok se nalaze van kabine.

Šalu na stranu, ove devojke su pokušale da pokrenu automobil "na gurku". >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Da li im je ponestalo benzina ili je u pitanju mehanički kvar ne znamo, ali su devojke zajedno izašle da guraju, zaboravivši da neko mora da se nalazi u kabini.

Kao da im blamaža nije bila dovoljna, njihov autić je udario u stub, nije hteo da ih sluša. A vozač koji ih je snimio ih je počastio sirenom i sa par ruskih reči za koje sumnjamo da su ohrabrujuće.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.