Policijski Tesla Model Y

Izvor: AutoBlog, 06.Avg.2023, 23:32

Policijski Tesla Model Y

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Kalifornijska kompanija Unplugged Performance se do sada fokusirala na unapređenje iskustva vožnje svakog Teslinog automobila, a čak je i pripremila trkački Model S Plaid koji je Randy Pobst vozio na svakoj Pikes Peak trci od 2021. godine. Ali ovog puta je reč o nečemu drugačijem, a to je policijski Model Y koji će uskoro ući u službu South Pasadene nedugo nakon što grad postane prvi u SAD-u koji je zamenio celu svoju policijsku flotu električnim vozilima.    Kako piše Klix.ba, Unplugged želi veći deo biznisa te je otvorio potpuno novo odeljenje pod nazivom UPfit. UPfit sada ističe velike prednosti Tesle u odnosu...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policijski Tesla Model Y (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2023, 12:30

Kalifornijska kompanija Unplugged Performance se do sada fokusirala na unapređenje iskustva vožnje svakog Teslinog automobila, a čak je i pripremila trkački Model S Plaid koji je Randy Pobst vozio na svakoj Pikes Peak trci od 2021. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.