Ford Bronco stiže u Evropu?

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 17:59

Ford Bronco stiže u Evropu?

Iz Forda su stigli nagoveštaji da bi novi Bronco mogao da se pojavi i na evropskom tržištu.

Ford je u julu 2020. vratio u život čuveno ime iz svoje prošlosti, a kao što znate Bronco je jedno od najčuvenijih imena iz istorije američke auto-industrije i najprepoznatljivija je njegova prva generacija koja se proizvodila šezdesetih i sedamdesetih godina 20. veka, na čiji dizajn se nadovezuje i novi model.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ford Europe najavljuje potencijalni dolazak Bronco modela u Evropu po ceni od 30.000 evra jer se smatra da bi imao odlične rezultate.

Novi Ford Bronco se vraća na scenu u tradicionalnoj verziji sa 2 vrata, u kojoj se proizvodio od svojih početaka pre više od pola veka, ali i u praktičnijoj i komfornijoj varijanti sa 4 vrata.

Osim te dve opcije, kupcima će na raspolaganju biti i kompaktniji i urbaniji Bronco Sport, takođe sa 4 vrata.

Ford je za pogon savremene verzije modela Bronco odabrao dva motora. Osnovnu varijantu pokreće 4-cilindarski 2.3-litarski EcoBoost sa 270 KS i 420 Nm, a na raspolaganju je i 2.7 V6 koji isporučuje 310 konjskih snaga i 542 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi Ford Bronco stiže u Evropu?

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2021

Ford je u julu 2020. vratio u život čuveno ime iz svoje prošlosti, a kao što znate Bronco je jedno od najčuvenijih imena iz istorije američke auto-industrije i najprepoznatljivija je njegova prva generacija koja se proizvodila šezdesetih i sedamdesetih godina 20. vijeka, na čiji dizajn se nadovezuje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.