Мердаре: Слаб промет аутомобила, око 50 камиона паркирано поред прелаза

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 10:54

Мердаре: Слаб промет аутомобила, око 50 камиона паркирано поред прелаза

На најфреквентнијем административном прелазу између Косова и Метохије и централне Србије тренутно је слаб промет путничких аутомобила, јавља дописник Танјуга са лица места. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Око 50 камиона паркирано је поред прелаза на страни централне Србије. После >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << информације од синоћ, коју су пренели поједини медији, да је забрањен улаз свим путничким аутомобилима са регистарским ознакама које уздаје Република Србија, данас је приметна мања гужва на Мердару него што је то уобичајено.
Међутим, влада у Приштини забранила је улаз камионима који преносе српску робу, али и празним камионима са регистарским таблицама које издаје Република Србија.
Возачи кажу да су забринути, немају информације о томе докле ће ту остати и питају се како се ово дешава у 21. веку када је промет робе и услуга најнормалнија ствар. Приштинска влада забранила је улазак српске робе на Косово и Метохију након што су припадници српске полиције ухапсили јуче на територији централне Србије тројицу наоружаних косовских специјалаца.
Сва тројица била су наоружана аутоматским оружјем и у пуној ратној опреми са ГПС уређајима, мапама и другом опремом, саопштио је јуче директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић.
Merdare: Saobraćaj slab, nema zabrane za prelaz putničkih automobila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мердаре: Слаб промет аутомобила, око 50 камиона паркирано поред прелаза се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.