Ana Nikolić
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

(FOTO) OGLASIO SE RASTA NAKON SKANDALA SA ANOM NIKOLIĆ Reper objavio fotografije iz stana na Vračaru, ne odvaja se od ćerke Tare

Pevačica Ana Nikolić i njen bivši partner reper Stefan Đurić Rasta iz braka su dobili ćerku Taru, ali već godinama unazad, otkako su se razišli neretko su u lošim odnosima.

Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 16:08

Detaljnije >>

(VIDEO) "VIĐAM JE BAŠ ČESTO, UVEK JE SA ĆERKICOM " Progovorila komšinica Ane Nikolić - evo šta kaže o NJENIM SKANDALIMA

Pevačica Ana Nikolić i njen bivši muž Stefan Đurić Rasta, ponovo su se našli u centru skandala nakon što je ona objavila javno njihovu privatnu prepisku.

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Detaljnije >>

ANA NIKOLIĆ OTKRILA DA LI JOJ JE RASTA ODUZEO STARATELJSTVO NAD ĆERKOM Otkrila nove detalje porodične drame: "Nije dugo bio u zatvoru"

Pevačica Ana Nikolić podigla je prašinu kada je na svom Instagram nalogu podelila prepisku sa bivšim partnerom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru.

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Detaljnije >>

(VIDEO) SMEĆE SVUDA PO TERASI, SPUŠTENE ROLETNE Muk ispred zgrade Ane Nikolić nakon skandala sa Rastom, pevačice nema ni na vidiku

Pevačica Ana Nikolić i njen bivši partner reper Stefan Đurić Rasta ponovo se prepucavaju putem društvenih mreža, a pevačica je čak objavila i privatne poruke sa bivšim mužem.

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Detaljnije >>

ANU NIKOLIĆ UČITELJICA IZBACILA IZ SVIH GRUPA Pevačica nakon skandala sa Rastom otkrila šta se desilo i sve POKAZALA JAVNO

Ana Nikolić i njen bivši partner reper Stefan Đurić Rasta u lošim su odnosima otkako su se razveli, a pevačica je objavila prepisku sa njim.

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Detaljnije >>

Ana Nikolić objavila prepiske sa Rastom! Preti joj oduzimanjem deteta?!

Ana Nikolić objavila prepiske sa Rastom! Preti joj oduzimanjem deteta?!

Pevačica Ana Nikolić objavila je prepiske sa svojim bivšim partnerom Stefanom Đurićem Rastom! Kako se iz prepiski može videti, preti joj oduzimanjem deteta i poručuje da će ćerku sledeći put videti u Centru za socijalno.... Ana je ovim svojim potezom pokazala kako stvari stoje između nje i Raste ali i da postoji problem oko njihovog zajedničkog deteta. "Vi ćete biti prva porodica koja je uhapšena." - napisala je Ana, na šta joj je navodno Rasta odgovorio:.

Izvor: Svet plus, 29.Feb.2024

Detaljnije >>