Tijana Ajfon prati “Farmu”: Maja Nikolić je boginja, a Stanija treba odmah da ide kući!

Izvor: Svet, 31.Avg.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ajfon prati “Farmu”: Maja Nikolić je boginja, a Stanija treba odmah da ide kući!

Poznata starleta i rijaliti zvezda Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, trebalo bi da bude jedna od učesnica četvrte sezone najskandaloznijeg rijalitija “Parovi.
Dok ne dođe njen red za ulazak u luksuznu vilu, ona prati šou koji je proslavio, ali i konkurentsku “Farmu.
Tijana je otvoreno rekla koji učesnici seoskog rijalitija su po njenom ukusu, a koje ne podnosi:
“Stanija treba odmah da ide kući. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Totalno je nezanimljiva. Ne razumem njenu ulogu tamo. Ona Đurićka je slika bez tona, a njena drugarica Jelena Krunić mi je simpatična, ludak svoje vrste. Maja Nikolić je boginja, za nju navijam, ona je stvorena za rijaliti šou, dok mi recimo Zvezdan opasno ide na živce. Još jedan muž koji preko žene hoće da se proslavi. Mrzim ljude koji ne umeju ništa pomoću svog imena!”, starleta je iskomentarisala pojedine učesnike šeste sezone “Farme”.
Pogledaj vesti o: iPhone,   Farma

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.