Zvezde Granda: Uroš Živković raspametio Šabana Šaulića - Ti si moj naslednik!

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Uroš Živković raspametio Šabana Šaulića - Ti si moj naslednik!

Uroš Živković, u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda dobio je jedan od najlepših komentara kralja narodne muzike Šabana Šaulića, iako nije uspeo da svoje mesto pronađe u završnici ovog takmičenja.

Naime, Uroš Živković je u večerašnjem duelu sa Mariaom Tirvinom u Zvezdama Granda pokazao da je zasluženo došao do petog kruga takmičenja, a izvodeći numeru Šabana Šaulića raspametio je i samog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kralja muzike, koji mu je poručio da je jegov asledik: "Uroše, dobio sam adekvatnog naslednika", Aca se složio sa koleginom izjavom, te je poručio šesnaestogodišnjem takmičaru, da mu mnogi kandidati, koji su pokušali da otpevaju šabanove pesme, isu ni do kolena.

Uprkos sjajnoj interpretaciji, Uroš nije uspeo da obezbedi prolaz u finalni deo emisije, već je direktno u finale prošao Marian tirvi koji je večeras još jednom pokazao svoje fenomenalne vokalne sposobosti.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.