Region

Svet

Aleksandra Subotić ugradila silikone, predstoji joj težak oporavak

Bivša učesnica "Parova" potvrdila je da se podvrgla estetskoj operaciji grudi, odnosno njihovom povećanju ali I da je oporavak izuzetno teak. Novac za ovaj zahvat dobila je potpuno iznenada od svog dečka.

Aleksandra Subotić ugradila silikone, predstoji joj težak oporavak Foto: Instagram/Printscreen



Aleksandra Subotić, bivša učesnica rijalitija "Parovi", napustila je nedavno jednu beogradsku kliniku za estetsku hirurgiju u pratnji svog oca Karađorđa, ćerkice Magdalene i njene dadilje nakon što je uvećala grudi, a otkrila je od kojih para platila tu hiruršku intervenciju.

"Na ugradnju silikona sam se odlučila nakon što je David dobio 3.000 evra u kazinu u Londonu, kuda je otišao kako bi nabavio materijale za svoju novu modnu kolekciju. Igrao je na slot-aparatu u kojem se vrte pandice i, budući da ga i inače zovem po toj životinjici, izgleda da su nam pande bile talične. Kada mi je rekao da mi novac daje da ugradim silikone, protivila sam se jer sam htela da uštedimo za našu novu kuću, koju gradimo u Veterniku. Međutim, David je insistirao i prihvatila sam, tako da sam otprilike i potrošila sve pare koje je zaradio na ovu intervenciju", kaže Aleksandra i ne krije da je oporavak nakon operacije vrlo težak.

 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>