Žiri Zvezda Granda mu se poklonio: Riste, ti si TOP!

Izvor: Svet plus, 22.Okt.2016, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiri Zvezda Granda mu se poklonio: Riste, ti si TOP!

Riste Ristevski u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda, koji je i prošle sezone bio takmičar, večeras je svojom interpretacijom pesme Tošeta Proeskog raspametio žiri.

Riste je u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda oduševio svem a ceo studio je bio na nogama. Pevajući pesmu "Pratim te" od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Tošeta Proeskog, izazvao je posebne emocije, a jedan po jedan član žirija izašao je da mu se pokloni i da mu čestita. Svaka ti čast", rekao je Lukas. "Uživali smo, bravo za tebe", dodala je Snežana Đurišić. "Riste, top si", rekla je Marija.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezde Granda: Oni su prošli u sledeći krug!

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2016, 00:37

U petoj emisiji nove sezone takmičenja Zvezde Granda osam kandidata je uspelo da se plasira u narednu fazu takmičenja...U potpuno drugačijem i glamuroznijem ambijentum, sa malim promenama, novi takmičari i večeras su strali pred stručni i produkcijski žiri i predstavili sebe u najboljem svetlu,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.