Ova takmičarka je žiri Zvezda Granda ostavila u šoku: Ja znam da pevam! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Feb.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova takmičarka je žiri Zvezda Granda ostavila u šoku: Ja znam da pevam! VIDEO

Poslednju emisiju Zvezde Granda obeležili su sjajni pevači koji su prošli u narednu fazu takmičenja, ali i onih koji nisu bili oduševljeni zbog komentara koje su čuli.

Tako je i učesnica Zvezda Granda, Snežana Pavlović odbrusila žiriju, nakon izvedenih numera "Čarobno jutro" i "To mi nije trebalo".  Naime, šestočlani žiri se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << složio, da ova takmičarka ne zna da peva i da nije zaslužila da se plasira u narednu fazu takmičenja. Posle burnih reakcija i komentara Saše Popovića, da može da se prijavi za sledeću sezonu, Snežana je ljutito odbrusila: "Nikada više, verujte mi ne! Postoji još takmičenja u ovoj zemlji!"

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.