OVOM LUDILU NEMA KRAJA: Sad se pojavio KONTURING i za KOSU! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVOM LUDILU NEMA KRAJA: Sad se pojavio KONTURING i za KOSU! (FOTO) (VIDEO)



Žene su poslednjih godina do te mere opčinjene konturing tehnikom šminkanja, da su igrom senke i svetla počele da ulepšavaju ne samo svoje lice, već i telo.

No, italijanski frizeri su sada otišli korak dalje i čitavu filozofiju konturisanja lica preneli i na farbanje kose.

Kao što je to slučaj sa šminkom i kod konturing-farbanja je cilj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da različitim nijansama kose naglasite poželjne crte lica, a sakrijete mane.

Ilustracija: Loreal

S obzirom na to da tamniji tonovi stvaraju senku, oni se koriste da vizuelno suze ili skrate lice, dok su svetlije i toplije boje tu da ga izduže.

Čuveni proizvođač farbi za kosu je zato čak objavio i mapu kako da se prema obliku svog lica ofarbate sami.

Foto: L'Oreal

Najvažniji savet u svemu je da se birate farbe koje su najviše za dve nijasne različite od vaše prirodne boje, a da bi konturisanje uspelo, ni boje za senčenje i isticanje crta lica, ne bi trebalo da se previše razlikuju.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.