Kada dečak proba najljuću papričicu na svetu (VIDEO)

Izvor: B92, 22.Jul.2015, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada dečak proba najljuću papričicu na svetu (VIDEO)

Devetogodišnji dečak iz Škotske je zbog videa, u kom jede jednu od najljućih papričica na svetu, postao zvezda YouTube kanala.

Pre samo dva dana on je objavio video u trajanju od jednog minuta koji je pogledalo više miliona ljudi. Da ne bi nešto krenulo po zlu, pre snimanja napravio je probu da se uveri da nije alergičan na papričice. Ispred dečaka stajala je i čaša mleka koju je pripremio, a koja je trebala ublažiti ljutinu koja ostaje u ustima.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je progutao papričicu shvatio je što je učinio i koliko je to bila loša ideja.

- Nećeš je valjda progutati? Nisi to trebao da uradiš. Trebao si je odmah ispljunuti - rekao mu je deda, ali je bilo prekasno.

Dečak je postao histeričan i nakon gašenja kamere je počeo da plače.

- Kada sam ugasio kameru, počeo sam plakati jer mi je sve gorelo u ustima i grlu, a ni u stomaku nije bilo ništa bolje - ispričao je dečak, a prenosi Dejli Mejl.

Sa dedom i bakom na kraju je završio u bolnici zbog nemogućih bolova.

- Kada se sve sabere i oduzme, zbog mnogih pregleda videa na YouTubeu, opet bih uradio istu stvar - rekao je dečak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dečak pokušava da pojede najljuću papričicu! Pogledajte urnebesnu reakciju VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2015

Devetogodišnji dečak iz Škotske, postao je glavna internet zvezda zbog videa u kojem jede jednu od najljućih papričica na svetu...Ovaj mališan pokušao je da bude hrabar, te je odlučio da proba ljute papričice ne znajući koliko njegova radoznalost može da bude i opasna. Sve je pripremio, čak...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.