7 poželjnih osobina muškaraca

Izvor: B92, 08.Feb.2012, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 poželjnih osobina muškaraca

Ako na vreme utvrdite koje kvalitete treba da ima vaš budući partner, neće vam se dešavati da prekasno uvidite da neko nije za vas i iz veze izađete povređeni.

Ukoliko ni sami niste sigurni šta bi trebalo da odlikuje dobrog muškarca, predstavljamo vam listu najpoželjnijih kvaliteta.

1. Iskrenost

Iskrenost je jedna od najvažnijih vrlina. Potreban je neko ko će biti iskren i prema vama i prema drugima.

2. Posvećenost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Posvećenost predstavlja njegovu spremnost da se nečemu preda. Ako je posvećen poslu, prijateljima ili čak sportskom timu, to znači da ne odustaje lako od onog što voli i da će u budućnosti biti osoba na koju možete da se oslonite.

3. Orijentisan porodici

Iako ne tražite nikakvog „maminog sina", veoma je važno da odaberete partnera koji brine o svojoj porodici.

Nije važno da li je imao teško detinjstvo ili s nekim nije u kontaktu, nego da ceni porodicu kao instituciju i da možete računati da će poštovati i vašu kada za to dođe vreme.

4. Odgovoran sa finansijama

Ne mešajte ovu osobinu sa tim da muškarac treba da bude bogat. Reč je o tome da je finansijski stabilan, ko ima stalan posao i razume značaj štednje.

5. Saosećajan

Možda vam se ne dopadaju muškarci koji su suviše „slatki" i romantični. U tome nema ništa loše. Međutim, svaka žena trebalo bi da pored sebe ima osobu koja će s njom saosećati.

Ako vaša veza bude napredovala, sigurno ćete se naći u situaciji u kojoj on treba da vas podrži.

Mušarac koji je suviše egocentričan, neće znati da se postavi u takvoj situaciji.

6. Smisao za humor

Ovo je takođe jedan od veoma važnih kvaliteta. Nema sumnje da vam je potrebna osoba koja će vas ponekad oraspoložiti i pored koje se možete opustiti.

7. Pouzdan

Morate biti sigurni da će vaš izabranik biti tu za vas, kada vam bude bio zaista potreban.

Ako olako prepušta slučaju neki problem koji imaju članovi njegove porodice ili prijatelji, verovatno će se tako ponašati prema vama.

Koje osobine kod muškarca vi smatrate važnim?

Foto: Ambro / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

7 poželjnih osobina muškaraca

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Feb.2012

Ako na vrijeme utvrdite koje kvalitete treba da ima vaš budući partner, neće vam se dešavati da prekasno uvidite da neko nije za vas i iz veze izađete povrijeđeni. Ukoliko ni sami niste sigurni šta bi trebalo da odlikuje dobrog muškarca, predstavljamo vam listu najpoželjnijih kvaliteta. Iskrenost Iskrenost...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.