VIDEO: Sjajni trikovi za zadnjicu iz snova

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2016, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Sjajni trikovi za zadnjicu iz snova

Žene se često žale na svoju pozadinu. Neke misle da im je zadnjica premala, neke pak da je prevelika i spuštena... Međutim da li ste znali da izborom pravog modela farmerica možete rešiti sve probleme sa svojom zadnjicom. Evo i kako.

Naime, ako smatrate da imate malu zadnjicu odaberite pantalone sa "skrivenim džepovima" koji su pozicionirani visoko na zadnjem delu pantalona. Ovakvi džepovi vizuelno će povećati vašu pozadinu i dati vam obline baš tamo gde treba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Sličan efekat imaće i nisko postavljeni džepovi s naglašenim "poklopcima". Oni će vam dati volumen na zadnjem delu tela.

Ako vas, pak, muči spuštena zadnjica, odaberite farmerke sa malim, plitkim i blisko postavljenim džepovima koji će stvoriti efekt podignutije pozadine.

Ukoliko ste jedna od retkih dama koja je zadovoljna sa svojim oblinama, a ipak ne želite da vas farmerke udebljaju, izaberite one sa užim i dužim džepovima koji će ponuditi idealnu vizuelnu pozadinu za vaše obline.

A još sjajnih trikova o tome kako da izaberete idealne farmerice za vaš tip građe, pogledajte u snimku:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.