POČIVAJ U MIRU: Naša poznata folkerka na SVOJ rođendan objavila POTRESNU poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČIVAJ U MIRU: Naša poznata folkerka na SVOJ rođendan objavila POTRESNU poruku (FOTO)

"Neka joj je laka crna zemlja".

Pevačica Sandra Afrika napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je objavila sliku na kojoj je napisano R.I.P (počivaj u miru).

ZAŠTO me ostavi? Naša poznata glumica u TEŠKOM stanju nakon RAZVODA

Ova objava je iznenadila, šokirala ali i rastužila korisnike Instagrama koji nisu bili dovoljno upućeni da znaju da se radi o Sandrinoj novoj pesmi. Pojedini su čak komentarisali "Neka joj je laka crna zemlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počivaj u miru" ali su ubrzo shvatili da je u pitanju numera tog naziva.

POTPUNI ŠOK: Nakon pomirenja sa teniserom, Nina Lečić ZATRUDNELA! Smislili su i neobično IME...

A post shared by Sandra Afrika (@sandra_afrika88) on Apr 1, 2017 at 10:43am PDT

S obzirom da pevačica već duže vreme radi na novim pesmama, sutra će upravo ova biti predstavljena njenoj publici pa je Sandra ovim putem želela da najavi novu pesmu.

Inače, Sandra je baš na današnji dan napunila 29 godina i, srećom, nema razloga za tugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JEZIVO! Sandra Afrika najavila novi singl šokantnom slikom, fanovi joj napisali: “Počivaj u miru”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Apr.2017

Popularna Sandra Afrika u nedelju, 2. aprila, publici će predstaviti novi singl, koji je zbog neobičnog naziva naišao na burne reakcije pevačicinih fanova...Naime, Sandra je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj velikim slovima piše "R.I.P", pa je načisto zbunila pratioce....- Neka joj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.