Ako bacate pare na kozmetiku, probajte OVO

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2015, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako bacate pare na kozmetiku, probajte OVO

Kokosovo ulje koriste brojne poznate ličnosti, uključujući Gvinet Paltrou i Blejk Lajvli. Da li ćete ga i vi probati? Evo za šta sve možete da koristite ovo prirodno rešenje.

Kokosvo ulje možete da nabavite u prodavnicama zdrave hrane. Najbolje bi bilo da kupujete hladno ceđeno.

SKIDANJE ŠMINKE

Na tufer nanesite malo kokosovog ulja i njime skinite šminku. Rezultati su zapanjujući! Čisti pore dubinski i otklanja ostatke šminke. Jedna kap >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je dovoljna da skine šminku sa celog lica. Neguje i hidrira kožu.

ZA SJAJ I ZDRAVLJE KOSE

U koliko stavljate kokosovo ulje na krajeve oprane i osušene kose, začudićete se rezultatima! Savršeno čuva krajeve od pucanja i daje dodatni sjaj vašoj kosi. Možete ga koristiti i umesto balzama, pa isprati.

ZDRAVIJE TREPAVICE

Na tufer stavite malu kap kokosovog ulja i njime skidajte maskaru. Ovo će čuvati vaše trepavice i podstaći nove da rastu.

GLATKA STOPALA

Utrljajte kokosovo ulje na oštećene delove kože stopala. Ono će omekšati kožu i nakon mesec dana korišćenja će vaša stopala izgledati kao nova!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.