80 odsto žena neće hteti da ima seks sa vama zbog OVOG razloga

Izvor: Telegraf.rs, 17.Mar.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

80 odsto žena neće hteti da ima seks sa vama zbog OVOG razloga

Ako pokušavate da zavedete ženu, bolje se pobrinite da mirišete sveže i lepo jer je lepota u nozdrvama posmatrača - ili tako barem tvrdi najnovije istraživanje.

Istraživanje, koje je sproveo sajt za preljubu Victoria Milan, posmatralo je privatne živote 5.000 odraslih preljubnika iz 12 zemalja kako bi otkrili koliko je miris bitan kada je seksualna privlačnost u pitanju.

Foto-ilustracija: Profimedia

Odličan prirodan miris je oružje masovnog zavođenja za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << muškarce jer je više od polovine ispitanih žena reklo da vole kada muškarac miriše prirodno.

Iznenađujuće, i muškarci imaju slično mišljenje i žele da njihove lepše polovine mirišu prirodno.

Međutim, ako odlučite da zanemarite miris i rešite da se oslanjate samo na vaš izgled - u velikom ste problemu.

Ogromnih 80 odsto žena bi radije otišle same kući, nego sa muškarcem koji ne miriše dobro. Sa druge strane, muškarci maju potpuno drugačiju logiku i prihvataju sve što im se nudi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.