Zaprosio devojku na bizaran način: Rekao joj je da će se avion srušiti, a onda je usledio preokret (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jun.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaprosio devojku na bizaran način: Rekao joj je da će se avion srušiti, a onda je usledio preokret (VIDEO)

Postoji mnogo načina na koji možete da zaprosite voljenu osobu. Tu su romantična večera, lepo putovanja, a oni malo luđi - izmisle kvar motora u avionu. Upravo je to palo na pamet Antoniju Bordignonu, koji je pozvao svoju devojku na ležernu vožnjicu avionom.

Kad joj je objasnio da je "motor u kvaru", dao joj je ček listu sa savetima protiv panike.

- Ne primam nikakve informacije o kontrolama, možda ćemo morati prisilno da sletimo - izjavio je Antoni.

Njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << devojka je počela da čita listu, a onda je došla do najlepšeg dela.

- Ovde je verenički prsten. Pokrenite proces njegovog "aktiviranja" i pratite dalja uputstva - pisalo je na papiru sa kojeg je Katarina čitala.

Kad je shvatila o čemu je reč, od olakšanja je vrisnula pa zaplakala, prenosi Dejli Mejl. Pročitala je sudbonosno pitanje i odgovorila sa "da", a zatim svog budućeg supruga od milja nazvala idiotom.

Komentari korisnika na internetu su većinom pozitivni, a jedan se posebno izdvojio.

- Ovo je prisiljeno. Nije smela da kaže ne "ne", znala je da će on izvesti kamikazu.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekao joj je da će se avion srušiti, a onda je zaprosio (VIDEO)

Izvor: B92, 12.Jun.2017

Entoni Bordingnon odlučio je da svoju devojku zaprosi na krajnje neobičan način...Pozvao ju je na vožnju avionom kojim je on sam upravljao, a zatim joj u letu rekao da postoji kvar na avionu i dao joj listu sa savetima protiv paničenja...“Ne primam nikakve informacije o kontrolama, možda ćemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.