Vlada Srbije nikako ne može da se seti zašto je pokrenula SMS servis 1003

Izvor: Njuz.net, 22.Jul.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije nikako ne može da se seti zašto je pokrenula SMS servis 1003

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePreko misterioznog servisa se na poseban račun slivaju velika sredstva, ali niko u Vladi Srbije ne zna kako da ih iskoristi

BEOGRAD, 22. jul 2014, (Njuz) – Niko u Vladi Srbije već danima ne uspeva da se seti kada je i zašto pokrenut SMS servis 1003, na koji svakodnevno pristižu određena novčana sredstva, saznaje Njuz.
Ministri, ali ni službenici Vlade Srbije ne znaju čemu su namenjena sredstva koja se nalaze na računu otvorenom pre oko dva meseca.
- Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Srbije ovakve račune otvara u slučaju nekih vanrednih okolnosti, kada nekome treba pomoći, a kapaciteti države nisu dovoljni. Ne sećamo se, međutim, da se nešto tako dogodilo u poslednje vreme – poručuju iz Vlade Srbije.
Kako navode u Vladi, u Srbiji situacija jeste loša u ekonomskom smislu, plate su niske, a cene sve više i više, ali je “važno da smo mi svi živi i zdravi i da imamo krov nad glavom”.
- Zamislite da nas je, daleko bilo, zadesila neka elementarna nepogoda i da su ljudi ostali bez svega što su stekli, to bi bilo strašno za sve nas. Ovako nam je trenutno najveći problem da utvrdimo zašto je otvoren servis 1003 i šta treba da radimo sa prikupljenim novcem, a to, priznaćete, i nije tako loše – rekli su Njuzu u Vladi Srbije.
Iako još ne postoji plan šta raditi sa prikupljenih nekoliko desetina miliona evra, nezvanično saznajemo da će Vlada Srbije utvrditi da li postoje ugroženi građani kojima je potrebna bilo kakva pomoć, nakon čega će se, u skladu sa određenim kriterijumima, pristupiti raspodeli sakupljenog novca.
Nenad Milosavljević
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Student ETF-a doživeo letnju avanturu dok je reinstalirao Windows

Izvor: Njuz.net, 22.Jul.2014

Student ETF-a zapalio cigaru posle letnje avanture renistaliranja Windowsa.. BEOGRAD, 22. jul 2014, (Njuz) – Dragoljub Starčević, student treće godine Elektrotehničkog fakulteta, doživeo je u noći između subote i nedelje neobaveznu letnju avanturu dok je na krevetu u svojoj spavaćoj sobi reinstalirao...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.