Tinejdžer OŽIVEO na putu za svoju sahranu

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer OŽIVEO na putu za svoju sahranu

Jedan tinejdžer iz Indije, za koga su svi mislil da je mrtav, probudio se na putu ka sopstvenoj sahrani.

Kumara Marevada (17) iz sela Managundi ujeo je pas i zbog infekcije je hitno odveden na lečenje u bolnicu.

U životu su ga održavali samo aparati. Njegovo stanje se ubrzano pogoršavalo i lekari nisu verovali da će se uopšte oporaviti jer se infekcija proširila po celom telu, zbog čega su ga skinuli sa aparata za održavanje života.

Zato su ga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prema rečima njegovog zeta, odveli kući. Međutim, kako on nije pokazivao znake života, porodica je pretpostavila da je umro i počela da sprema sahranu.

Nekoliko kilometara pre mesta pogreba Kumar je "oživeo". Otvorio je oči i počeo da ubrzano diše, njegove ruke i noge su se pomerale, ai pa je hitno vraćen u bolnicu.

– Ponovo je na aparatima. Sumnjamo da boluje od meningoencefalitisa uzrokovanog ugrizom psa – rekao je dr Maheš Nelakantanavar.

Još uvek nije najjasnije kako se Kumar vratio u život. Moguće je da je nakon skidanja sa aparata on u sebi imalo i dalje sedative zbog kojih je bio paralisan. Kada su lekovi popustili, on se probudio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.