TEK ŠTO SE PORODILA Da li je moguće da slavna lepotica ovako izgleda kad se skine?

Izvor: Blic, 19.Apr.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK ŠTO SE PORODILA Da li je moguće da slavna lepotica ovako izgleda kad se skine?

Irina Šajk objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom kupaćem kostimu u bazenu.

Ruska lepotica pokazala je da je manje od mesec dana nakon porođaja uspela da vrati izvajanu figuru.

- Pre zalaska sunca. Trenutna situacija - napisala je ona uz ovu fotografiju. Kako je tako brzo nakon porođaja uspela da se vrati u formu pitaju se i njeni brojni fanovi na Instagramu, koji su joj ostavili mnoštvo komentara tražeći joj da im otkrije svoju tajnu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Irina je sa verenikom Bredlijem Kuperom 21. aprila dobila ćerku koju su nazvale Lea de Sena. Slavni par u vezi je od 2015. godine, ali svoju vezu ne eksponiraju u javnosti. Vrlo retko se zajedno pojavljuju na javnim mestima, a ni u jednom intervjuu nisu hteli da potvrde da su zajedno, niti da čekaju prinovu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNO: Irina Šajk MESEC DANA nakon porođaja Izgleda OVAKO!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2017

...Ruska lepotica pokazala je da je manje od mesec dana nakon porođaja uspela da vrati izvajanu figuru.."Pre zalaska sunca Trenutna situacija", napisala je ona uz ovu fotografiju Kako je tako brzo nakon porođaja uspela da se vrati u formu pitaju se i njeni brojni fanovi na Instagramu, koji su joj ostavili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.