Stublić u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Blic, Beta, 19.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stublić u Vrnjačkoj Banji

Hrvatski rok muzičar Jura Stublić i prateći sastav „Film”, posle nedavnog rasprodanog koncerta u beogradskom Domu omladine, vraća se u Srbiju 23. maja na nastup u Vrnjačkoj Banji.

„Stublić i 'Film’ nastupaju u Vrnjačkoj Banji nakon punih 25 godina jer su poslednji put ovde svirali 25. maja 1984. godine na proslavi tadašnjeg Dana mladosti”, saopštila je Turistička organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vrnjačke Banje.

Autor hitova „Zamisli život”, „Mi nismo sami” i „Srce na cesti” nastupiće u „Amfiteatru”, a koncert se održava pod pokroviteljstvom opštine Vrnjačka Banja kao deo muzičkih manifestacija koje će obeležiti predstojeću sezonu, čija je kruna peti po redu Vrnjački karneval od 12. do 19. jula.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jura Stublić u Vrnjačkoj Banji posle 25 godina

Izvor: Danas, 18.Maj.2009, 22:37

Hrvatski rok muzičar Jura Stublić i prateći sastav „Film“, posle nedavnog rasprodanog koncerta u Domu omladine Beograda, vraća se u Srbiju 23. maja za nastup u Vrnjačkoj Banji. „Stublić i ‘Film’ nastupaju u Vrnjačkoj Banji nakon punih 25 godina, jer su poslednji put ovde svirali 25....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.