Severina se OVAKVA pojavila na Sinanovom koncertu

Izvor: Blic, 03.Jun.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina se OVAKVA pojavila na Sinanovom koncertu

Pevač Sinan Sakić koncert pred punim "Tašmajdanom" započeo je pesmom "Trezan", a mnoge poznate ličnosti, među kojima su bili Severina i Igor Kojić, nisu želeli da propuste šou legende folka.

- Ovde sam bio pre osam godina. Želim da pozdravim sve prijatelje - obratio se Sinan beogradskoj publici na početku koncerta, i nastavio u prepoznatljivom ritmu. Nizali su se njegovi najveći hitovi, poput "Minut, dva" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a svaku novu pesmu, 12.000 ljudi, koji su do poslednjeg mesta ispunili Taš, pevali su uglas sa Sinanom.

Iskusno je Sinan slagao hit za hitom, a pesme poput "Ej otkad sam se rodio", "Sudbina me na put šalje", "Sve je postalo pepeo i dim", "Pijem na eks" brzo su atmosferu dovele do take usijanja.

Da je popularan ne samo medju publikom nego i medju kolegama svedoči i podatak da su ga iz VIP sektora pratili i podržavali, Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom, Šemsa Suljaković, Vlada Zagradjanin, Marko Bulat, Jovana Tipšin, Djus, Lepa Lukić, Muharem Serbezovski, Ivana Selakov, i mnogi drugi.

Međutim, najviše pažnje izazvao je bračni par Kojić, a Igor je u izjavi za "Blic" otkrio da je izveo suprugu na koncert kako bi naučila Sinanove pesme.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sinan napravio spektakl na Tašu, podržala ga i Severina! (foto)

Izvor: Svet, 03.Jun.2017

Sinan Sakić napravio je spektakl na stadionu Tašmajdan, a koncert pred punim tribinama započeo je pesmom “Trezan”.. . . . . Mnoge poznate ličnosti, među kojima su bili Severina i Igor Kojić došli su da podrže ovog veoma popularnog pevača.. . . . Posle pesme “Trezan” nizali su se njegovi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.