Rijana ulazi u Ginisa!

Izvor: S media, 15.Sep.2011, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana ulazi u Ginisa!

Zbog velikog uspeha u muzici i izbacivanja samih hitova koji zauzimaju mesto broj jedan na top listama, pevačica Rijana ući će u Ginisovu knjigu rekorda!

Muzička zvezda Rijana biće upisana u Ginisovu knjigu rekorda za 2012. godinu. Dvadesettrogodišnja pevačica sa Barbadosa prva je žena čiji su singlovi već pet godina broj jedan na britanskim top listama.

Rijana i danas sisa palac

Polugola Rijana u novoj reklami (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Zvezde i njihova prava imena! (FOTO)

Rekorde su oborile i Lejdi Gaga, kao zvezda s najvećim brojem sledbenika na Tviteru, zatim Adel, koja je rekorderka u čak tri kategorije, prenosi Index.

Jedan od uspeha popularne Adel je i taj što je prva žena koja istovremeno u britanskih Top 5 ima dva singla i dva albuma. To je ranije uspelo jedino Bitlsima.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana u Ginisovoj knjizi rekorda

Izvor: NaDlanu.com, 15.Sep.2011

Ako ste pomislili da se Rijana našla u Ginisovoj knjizi rekorda zbog broja ponavljanja istih par spotova tokom sat vremena na popularnim muzičkim televizijama, prevarili ste se!..Lepotica sa Barbadosa će sa svega 23 godine dobiti svoje mesto u Ginisovoj knjizi rekorda za 2012. godinu zbog svojih planetarnih...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.