POTPUNO NAGA Igračica objavila najprovokativniji selfi do sada

Izvor: Blic, 08.Feb.2016, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO NAGA Igračica objavila najprovokativniji selfi do sada

Jelena Krunić, plesačica i bivša farmerka, ne odustaje od objavljivanja provokativnih fotografija na društvenim mrežama ali ovoga puta Jelena je otišla korak dalje pa je podelila fotku na kojoj je potpuno obnažena.

- Slatki snovi, za slatke fanove - napisala je ova kontroverzna učesnica prethodne sezone rijalitija "Farma" i time raspalila maštu njenih brojnih pratilaca na društvenim mrežama. Igračica se fotografisala potpuno naga, a strateška mesta pokrila je rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i stikerom u obliku usana.

Inače, trend objavljivanja fotografija koji promoviše oskudnu odevenost, nije "zarazio" samo ovu bivšu farmerku, a po izlasku sa imanja, njemu nije odolela ni starleta Stanija Dobrojević, klaberka Tamara Đurić ali ni Aca Živanović, koji je nedavno pratiocima pokazao nagi torzo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.