Oscar de la Renta u potrazi za naslednikom

Izvor: Press, 18.Apr.2014, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oscar de la Renta u potrazi za naslednikom

Kuća Oscar de la Renta je u potrazi za novim dizajnerom, a iako se uveliko mislilo da će popularnog dizajnera naslediti John Galliano, to se definitivno neće desiti. 

81-godišnji de la Renta je najavio da će se uskoro penzionisati, te modni svet sada nagađa ko bi mogao da vodi ovu prestižnu kuću. Navodno je Oscar de la Renta smatrao da bi se Jason Wu odlično uklopio u ovu modnu imperiju, ali je on od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prošle godine kreativni direktor kompanije Boss.
Sada se najviše pominju imena Prabal GurungOlivier Theyskens. Koji god dizajner da se nađe na ovom poslu imaće iza sebe veliku tradiciju, jer je kuća osnovana 1967. godine, a de la Renta je prethodno sarađivao sa tri modna giganta, Diorom, Lanvinom i Balenciagom.  

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ljubica ponovo prohodala

Izvor: Politika, 18.Apr.2014

Trogodišnja devojčica iz Zasavice uspešno se oporavlja posle transplantacije srca obavljene sredinom prošle godine u bečkoj AKH klinici ..Ljubica Adamić (3) naučila je ponovo da hoda, trčkara po parku u krugu bečke AKH bolnice, istražuje svet oko sebe, igra se sa braćom i sestrama, a najviše...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.