Izvor: Blic, 20.Jan.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NETRPELJIVOST PRERASLA U LJUBAV Željko i Jovana slave godišnjicu, a ovako je počela njihova bajka

Poznati par Jovana i Željko Joksimović na današnji dan pre pet godina izgovorili su sudbonosno "da". Da li ste znali kako je počela njihova ljubavna priča?

Detalji iz braka jednog od najskladnijih parova na našoj estradi pogledajte u novoj epizodi emisije "Scena", a epizode koje ste propustili pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) 5 GODINA LJUBAVI JOVANE I ŽELJKA: Tajno su se VENČALI na MALDIVIMA, a OVO o njima niste znali

Izvor: Kurir, 20.Jan.2017

...Evrovizija 1998 godine održana u Beogradu spojila je jedan od najskladnijih parova na našoj estradi Jovana je jednom prolikom izjavila da u početku između nje i Željka vladala netrpeljivost, koja je vremenom prerasla u veliku ljubav..Na ugled na svetske zvezde, oni su taj trenutak hteli da obeleže...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.