Mrzi ga da hoda: Gaj Riči gradi tunel od kuće do privatne garaže

Izvor: Blic, 25.Mar.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrzi ga da hoda: Gaj Riči gradi tunel od kuće do privatne garaže

Gaj Riči upotrebio je svoju jedinstevnu viziju i kreativni talenat da izgradi tunel koji će mu olakšati život i omogućiti da se parkira bukvalno pred vrata kuće.

Prema novinskim izveštajima, 44-godišnji reditelj počeo je da gradi 25 metara dug podzemni prolaz koji će njegovu kuću povezati sa velikom garažom u kojoj drži automobile, a koja se nalazi ispod zgrade jednog koledža.

- Taj put prepešačite za pet minuta, ali Gaj očigledno ceni svoje vreme a i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << može da stigne do kuće da ga niko ne primeti - kazao je neimenovani izvor za tablod "San".

Tokom izgradnje prolaza učenici koledža će ostati bez jedne učionice. Reditelj je morao da traži dozvolu od škole za žrtvovanje jedne prostorije dok traju radovi. Učenici su upozoreni da će možda doći do prekida nastave zbog bušilica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mrzi ga da šeta: Gaj Riči gradi tunel od kuće do privatne garaže!

Izvor: Svet, 25.Mar.2013

Gaj Riči upotrebio je svoju jedinstevnu viziju i kreativni talenat da izgradi tunel koji će mu olakšati život i omogućiti da se parkira bukvalno pred vrata kuće. Prema novinskim izveštajima, 44-godišnji reditelj počeo je da gradi 25 metara dug podzemni prolaz koji će njegovu kuću povezati...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.