MORAVAC NA AFRIČKI NAČIN Dvojac iz Benina odigrao ples uz muziku srpskog kola

Izvor: Blic, 14.Sep.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORAVAC NA AFRIČKI NAČIN Dvojac iz Benina odigrao ples uz muziku srpskog kola

Simpatičan dvojac iz daleke afričke države Benin je na folklornom festivalu u Santaremu u Portugalu pokazao kako izgleda njihov ples uz zvuke srpskog "Moravca".

Na snimku koji je na svoj Fejsbuk profil postavio korepetitor KUD "Boleč", Aleksandar Živanović, vide se dva Benaninca kako uz zvuke "Moravca" izvode svoj ples.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Moravac" na afrički način

Izvor: Vesti-online.com, 14.Sep.2015

Dvojica igrača iz daleke afričke države Benin je na folklornom festivalu u Santaremu u Portugalu pokazao kako izgleda njihov ples uz zvuke srpskog "Moravca"...Na snimku koji je na svoj Fejsbuk profil postavio korepetitor KUD Boleč, Aleksandar Živanović, vide se dva Benaninca kako uz zvuke "Moravca"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.