JK ulazi u politiku?!

Izvor: S media, 16.Avg.2011, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK ulazi u politiku?!

Jelena Karleuša potvrdila je da će na sledećim izborima biti kandidat za narodnog poslanika.

Jelena Karleuša će se na narednim parlamentarnim izborima, planiranim za proleće 2012. godine, kandidovati za poslanika u Skupštini Srbije.

Kako Kurir prenosi, Jeleni je muka od aktuelne situacije u zemlji i želi da, koliko je to u njenoj moći, nešto promeni, ali još nije odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na kojoj će se stranačkoj listi pojaviti.

- Više opcija je u igri. Poznato je da je bliska s liderom SPS Ivicom Dačićem, a s druge strane tu je LDP Čede Jovanovića, kojeg već godinama javno podržava. Ali, ne treba iz priče isključiti ni Nenada Čanka. Ali, o tome će Jelena konačno odlučiti na jesen, rekla je dobra prijateljica buduće političke dive.

Karleuša nema šta da obuče!

Vruće fotke JK!(FOTO)

JK: Za rođendan primam samo poljupce!

Jelena je potvrdila ovu informaciju.

- Tačno je, kandidovaću se, ali još nisam odlučila na čijoj stranačkoj listi ću biti. Smatram da bi svi trebalo da imamo svoj politički stav! Sami biramo svoj put i oblikujemo budućnost svojoj deci, i nadam se da ćemo mi, za razliku od nekih prošlih generacija koje su izabrale rat i bedu, povesti svoje naslednike u svetliju budućnost, kaže JK.

- Sve dok smo nezainteresovani, bićemo sirotinja kojoj su drugi krivi, a moć je u našim rukama. Nisam političar, ali ni idiot, i osećam potrebu da iznesem svoj zdrav stav. Od ulaska u parlament neću hraniti decu i više je nego jasno da su mi pobude isključivo ljudske, zaključila je buduća poslanica.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša ipak u politici

Izvor: CrveniTepih.com, 16.Avg.2011

Jelena Karleuša će se na narednim parlamentarnim izborima, planiranim za proleće 2012. godine, kandidovati za poslanika u Skupštini Srbije.            Kako Kurir prenosi, Jeleni je muka od aktuelne situacije u zemlji i želi da, koliko je to u njenoj moći, nešto promeni, ali još nije...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Jelena Karleuša narodni poslanik!

Izvor: Poznati.info, 16.Avg.2011

Kako vam ovo zvuči - Jelena Karleuša JK posle sledećih izbora u klupama Skupštine Srbije!. Jelena Karleuša će se na narednim parlamentarnim izborima, planiranim za proleće 2012. godine, kandidovati za poslanika u Skupštini Srbije, saznaje Kurir.. Jeleni je, tvrdi naš izvor, muka od aktuelne...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.