Indilin poslednji ples se orio Arenom

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indilin "poslednji ples" se orio Arenom

Francuska pevačica Indila, večeras je održala koncert u Kombank areni, a čim je otpevala prvi stih dobro poznatog hita „Derniere danse“(poslednji ples), dokazala je zašto su joj dali titulu dive.

Najpre su svi u glas pevali sa Indilom, a ona je, zahvaljujući predivnom glasu i elegantnom nastupu, odmah dobila gromoglasni aplauz koji je trajao nekoliko minuta.

-Dobro veče – rekla je pevačica na čistom srpskom jeziku, a onda na engleski pozdravila sve prisutne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i najavila sledeću numeru.

Hitovi su se ređali, a ako je sudeći po urlicima, aplauzima i usklicima publika je u pravom smislu reči uživala.

S obzirom da je ceo koncept večerašnjeg koncerta osmišljen da se predstave jedinstveni i upečatljivi ženski vokali sa svetske, ali i naše muzičke scene, pre Indile su nastupale naše dive Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend “Zemlja gruva”.

Prva je nastupala Nevena koja je svojim, ali i pesmama „AC/DC“-a i ostalih svetski poznatih izvođača uspela da zagreje publiku.

Onda je došao red na Saru Jovanović koja je uz pomoć dve plesačice napravila pravi spektakl.

Ona je oduševila glasom, a sve tri zajedno stasom i plesnim talentom.

Zatim je vesela i razigrana grupa „Zemlja gruva“ imala nastup. Oni su imali tu čast da najave Indilin koncert, a svoju svirku su završili „Najlepšim željama“.

Mnogi poznati su došli da uživaju u ovom spektaklu,a prvi među njima su bili glumci Ivan Mihailović i Bojan Perić.

U Kombank areni su uživali i glumica Tamara Dragičević, pevačica Mirna Radulović, pevač Ivan Petrović...

Indilu je u Beogradu dočekala pevačica Dara Bubamara. Njih dve se druže u Francusku, a Dara nije propustila da ode drugarici na koncert.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODUŠEVILA SRPSKU PUBLIKU: Indila se molila za uspeh u Beogradu

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015

Francuska pevačica Indila dokazala je nastupom u Beogradu da s pravom nosi epitet nove dive svetske muzičke scene...Nekoliko hiljada uglavnom tinejdžera pozdravilo je vriskom njen izlazak na scenu, koji je kasnio desetak minuta jer je zbog velike treme poželela da se pomoli. Nastup je otvorila najvećim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.