(FOTO) AKO NE DA MAJKA PRIRODA, TU JE FOTOŠOP: Ovo je neobrađena fotka Džastina Bibera za reklamu Kelvin Klajna!

Izvor: Press, 11.Jan.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) AKO NE DA MAJKA PRIRODA, TU JE FOTOŠOP: Ovo je neobrađena fotka Džastina Bibera za reklamu "Kelvin Klajna"!

Džastin Biber, nedavno je snimio reklamnu kampanju za liniju donjeg veša za modnu kuću Kelvin Klajn, na oduševljenje brojnih ženskih fanova širom sveta.
Međutim, kako to obično biva kada je ova zvezda u pitanju, ni razgolićene fotografije gde je mladi pevač svetu prezentovao svoj savršeni torzo, ni seksi poze sa koleginicom sa snimanja -nisu mogle da prođu bez velike prašine.
Naime, na internetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su se ubrzo  pojavile neretuširane fotografije na kojima se vidi kako su određeni delovi tela ovog mladog pevača pretrpeli "izvesne" promene.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) SMEHOTRESNO: Dve mlade pevačice fotkale se zajedno, a razlika u visini je NEVEROVATNA!
(FOTO) ZA NJEGA JE VREME STALO: Ovo su Mina i Željko Joksimović NEKAD i SAD!
KONAČNO POLAŽU RAČUNE: Ana Nikolić, JK, Šaban na "saslušanju" u Poreskoj upravi!
   
Tako su revnosni internet korisnici odmah primetili kako su Biberu, za potrebe snimanja reklamne kampanje za donji veš-uvećani mišići na rukama, grudnima ali i još jedan, za muškarce najznačajniji mišić.
Uostalom prosudite sami:

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Jao, šta ti rade! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Jan.2015

Pogledajte parodiju na reklamu za "Kelvin Klajn" u kojoj se pojavljuje Džastin Biber...Foto: YouTube screenshot..Izgleda da će se mladi pevač pokajati što je snimio ovu reklamu. Prvo ga je ceo Internet ismejao što su mu "nabudžili" mišiće i međunožje u fotošopu, a sada su napravili i parodiju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.